top of page
Keresés

Természetes fényvédelem

Frissítve: 2 nappal ezelőtt

Korábban nem igazán foglalkoztam azzal, hogy mi van a naptejekben - használni se igazán szerettem őket, mert az állagukat és az illatukat sem szerettem. Miután megszületett a kisfiam és utána néztem, hogy mivel lehetne megvédeni egy baba bőrét, nagyon megdöbbentett az, amit találtam.

Rengeteg cikket olvastam és azt a következtetést vontam le, hogy a forgalomban lévő termékek nagy részét be kellene tiltani mert szinte mindegyik veszélyes, ránk emberekre (a bennük lévő hormon rendszert károsító, rákkeltő anyagok miatt) és az élővilágra (például részben emiatt pusztulnak a korallzátonyok) is.


Vannak országok, ahol betiltották a naptejek használatát környezetvédelmi szempontok miatt és máshol az sincs jelölve a címkén, hogy rákkeltő hatású lehet a készítmény.

Ezért nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy a dōTERRA kfejlesztett egy fizikai fényvédőkből (a kémiai fényvédőkkel ellentétben, nem szívódnak fel a bőrben, ezért biztonságosabbak) álló termékcsaládot. A jelenlegi legszigorúbb irányelvek szerint minden összetevője biztonságos és vegán. Benne van minden ami véd, táplál, ápol és semmi olyat nem tartalmaz, ami káros lenne ránk, a vizeinkre és a bennük élő organizmusokra.

Fedezd fel te is a dōTERRA™ sun termékeket!

Ásványi fényvédelem tiszta, biztonságos és hatékony összetevőkből. A fényvédő krém, spray és stift is SPF 30+-os, széles spektrumú (UVA/UVB) védelmet biztosít akár 80 percen át. A Magnólia, Ilang ilang és Olasz szalmagyopár virágos aromáit mindegyik napvédő készítményben a Vörös mandarin, Indiai citromfű, Sárgarépamag és Tömjén egészíti ki, hogy együtt könnyed, felemelő aromát alkossanak. A napozás utáni spray hialuronsavat, Aloe verát és hegyi árnika virágának kivonatát tartalmazza, mélyen hidratáló összetételt alkotva. 


ásványi fényvédő termékcsalád tiszta, biztonságos és hatékony összetevőkből

dōTERRA™ sun ásványi fényvédő krém arcra és testre

A napcsókolta bőr új értelmet nyer az arcra és testre kifejlesztett ásványi fényvédő krém biztosította védelemmel. Vörös mandarin, Magnólia, Indiai citromfű, Ilang ilang, Sárgarépamag, Tömjén és Olasz szalmagyopár esszenciális olajokat tartalmaz, amelyek együtt egy mesésen könnyed, szívderítő aromát alkotnak. Tápláló, hidratáló és nyugtató összetételének köszönhetően könnyedén eloszlik a bőrön, és akár 80 percig is vízálló védelmet kínál. Ehhez vigyél fel belőle bőségesen a bőrödre tetőtől talpig, mielőtt napra mennél.


dōTERRA™ sun mindennapos ásványi fényvédő és hidratálókrém arcra

Ez a bőrgyógyászatilag tesztelt hidratálókrém széles spektrumú, SPF 30-as fényvédelmet biztosít ásványi védelemmel az érzékeny bőr számára. Könnyed, gyorsan felszívódó formulája az UVA/UVB-sugarakkal és a kék fénnyel szemben is véd, méghozzá zsíros érzet és a ruhán hagyott fehér foltok nélkül. Olyan gazdag növényi összetevőkkel táplálja a bőrt, mint az antioxidánsokban bővelkedő rutatermésű mézesfa (evodia) olaja és a szőlőmagolaj, valamint E-vitaminnal és esszenciális olajok frissítő keverékével is.

dōTERRA™ sun ásványi fényvédő stift arcra és testre

Végre itt van a teljes körű, maszatolástól mentes napvédelem! Gyermekek számára is ideális – a kitekerhető stift könnyedén, különösebb erőfeszítés nélkül siklik a bőrön – legyen mindig a táskádban és használd, mielőtt kalandokra indulnátok a szabadban! 

dōTERRA™ sun ásványi fényvédő spray testre

Csupán néhány fújás és a könnyed, hidratáló ásványi spray tetőtől talpig ható védelmet biztosít. Cink-oxidot (nem nanoméretű), avokádóolajat, Aloe verát, málnamagolajokat és E-vitamint tartalmaz. Ez a fényvédő termék teljes körű fedést nyújt, méghozzá egy könnyű használatra kialakított, nem aeroszolos flakonban, amellyel akár folyamatosan fújva is felvihető a test egészére.  

dōTERRA™ sun napozás utáni testápoló spray

Kényeztesd bőröd szerető, extra gondoskodással a forró napsugarak kereszttüzében eltöltött hosszú órák után. A hialuronsav hidratáló tulajdonságai és az Aloe vera csillapító hatása a hegyi árnika virágának kivonatával egyesülve egy igazán mélyen hidratáló összetételt alkotnak. A hozzáadott Copaiba, Levendula, Indiai citromfű, Borsmenta, Japán menta, Olasz szalmagyopár, Szantálfa, Kék varádics, Tömjén és Koriandermag esszenciális olajok pedig egy friss és üdítő, mégis kiegyensúlyozó és finom aromát kölcsönöznek a krémnek.


doTERRA fényvédő összetevők, tulajdonságok

*Mindegyik dōTERRA™ sun termék bőrgyógyászatilag tesztelt, vegán, és biztonságos a korallzátonyok élővilágára nézve. 6 hónaposnál kisebb gyermekek esetében használat előtt kérd a kezelőorvos tanácsát.


Ezen a nyáron nem kell a fényvédelem miatt aggódnod!



Vásárold meg te is a dōTERRA fiókodon vagy írj nekem és segítek mindenben!


Továbbra is fontos:

  Ne menjünk napra 11 és 15 óra között, maradjunk árnyékban és figyeljünk a folyadékpótlásra (víz) is!

  Viseljünk könnyű, jól szellőző ruhát és UV szűrős napszemüveget!

  Amikor napozunk vagy pl. a szabadban sétálunk, túrázunk napközben, figyeljünk arra, hogy napozás/indulás előtt 10 perccel bekenjük magunkat és 80 perc után ismételjük ezt meg, ha még mindig a napon vagyunk!

  Legyen a táskankban mindig naptej/fényvédő, hogy ha sokat tartózkodunk a napon, be tudjuk kenni magunkat!

  A csecsemőket és kisgyermekeket óvjuk a közvetlen napsugárzástól!

18 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page