top of page

Nagy Katalin Judit

a wellness életmód tanácsadód

Üdvözöllek az Aromalabor oldalán!

 

Célom, hogy elvezesselek téged a természetes megoldások eszköztárához, és a testi, szellemi és lelki jólét állapotába kerülhess. Az oldalon megtudhatod, hogy miként segíthetek Neked, és milyen szolgáltatásokat kínálok.

 

Ha szeretnél többet megtudni az essszenciális olajokról, egészséges életmódról, és hogyan érheted el a céljaidat, tarts velem!

Az elmúlt években szerzett tudásomat, tapasztalataimat, osztom meg azokkal, akik az öngondoskodás útját választják és a kezükbe szeretnék venni a saját életük feletti irányítást.

 

Szeretnél velem egy kötetlen beszélgetést?

Aromalabor_Nagy Kata_0034.JPG
Aromalabor_Nagy Kata_0026.JPG

Küldetésem

Hiszem azt, hogy mindannyijunknak van egy küldetésünk, mely túlmutat rajtunk és aminek az útján életünk során járunk. Kiskorom óta szeretek a közösség aktív, támogató tagja lenni, s ezt szerencsére életem során többféle szakmában is gyakroroltam. Voltak persze kitérők is, de ezek csak még jobban megerősítettek abban, hogy ez az én utam.

Úgy érzem azzal tudok emelni másokat, ha megmutatom nekik, hogyan tudnak gondoskodni magukról és szeretteikről úgy, hogy természetes megoldásokat használnak eszközként - ezáltal pedig egy minőségibb, emberhez méltóbb, teljesebb és hosszabb életet élhetnek.

Ehhez pedig az esszenciális olajok jelentik a kulcsot.
 

Folyamatosan olvasok és tanulok, hogy minél szélesebb spektrumban tudjak rendelkezésére állni a hozzám fordulóknak.

Életmód lépések tervező - Aromalabor_2.png

Egy ajándék neked

ÉLETMÓD LÉPÉSEK - egy tervező, hogy könnyen alakíts ki új szokásokat, s ezáltal legyél a saját életed teremtője!

KÖSZÖNÖM SZÉPEN A FELIRATKOZÁST!
Pár percen belül megérkezik a postaládádba a tervező, ha nem találod, nézd meg mindenképpen a spam mappát is, vagy írj a kata@aromalabor.hu email címre!

bottom of page