top of page
Keresés

Kíváncsi vagy, hogy mit üzen a tested?

Kérdezzük meg a ZYTO scan-t, ami a 21. század forradalmi frekvencia alapú állapotfelmérő eszköze.

Egy egyszerű ZYTO biokommunikációs szkennelés segítheti a wellness döntéseidet azáltal, hogy pontos mérési eredményeket ad közvetlenül a testedből. Először 2022 tavaszán vettem részt ilyen mérésen, majd elkezdtem használni a javasolt illóolajolat és táplálkkiegészítőket, melynek meg is lett a pozitív eredménye. Miután a férjem is kipróbálta, úgy döntöttünk, hogy vásárolunk egyet, így nyomon tudjuk követni a változásokat és időben tudunk rájuk reagálni. Emellett pedig másoknak is segíthetek megismerni testük jelzéseit és megtalálni a számukra előnyös illóolajokat és táplálékkiegészítőket.


zyto scan eredmény

Mi az a ZYTO szkennelés?

A vizsgálat során a ZYTO szoftvere kérdéseket tesz fel digitális jelek formájában, amelyekre a szervezet közvetlenül válaszol. A ZYTO kézi bölcső méri a test galvanikus bőrválaszát minden egyedi jelre (akárcsak egy hazugságvizsgáló gép), és az adatokat közvetlenül a szoftvernek küldi elemzésre. A program egy könnyen olvasható jelentésben rangsorolja azokat az elemeket, amelyek digitális aláírása biológiai koherenciát vagy preferenciát eredményezett. A bioszkennelés általában a stresszorok kereséséből, majd a kiegyensúlyozók szkenneléséből áll, hogy meghatározza azokat a legfontosabb elemeket, amelyek a legtöbb stresszt okozó tényezőt visszahozzák a tartományba vagy egyensúlyba. A minták, kapcsolatok és trendek megfigyelése az elemzés adataiban értékes betekintést nyújthat a jólétünkbe. Személyre szabott információ = jobb döntések

Mivel ma már nagyon sok választási lehetőség áll rendelkezésünkre, enyhén szólva is nehéz feladat eldönteni, hogy mely termékeket válasszunk, legyen szó akár ételekről, táplálékkiegészítőkről vagy esszenciális olajokról. A legtöbben a „próbáld meg és nézd meg, hogy beválik-e” megközelítést alkalmazzák, ami költséges és időigényes folyamat lehet. De van egy sokkal jobb módja annak, hogyan válasszunk a számunkra elérhető lehetőségek közül.

A ZYTO biokommunikációs szkennelés elvégzésével megtudhatjuk, hogy mely termékekkel a leginkább koherens a szervezetünk, így kiküszöböljük a találgatásokat és a szubjektivitást, amely a kiegészítők és egyéb személyes wellness termékek kiválasztásával járnak. A beolvasható elemek közé tartoznak a táplálékkiegészítők, az illóolajok és a bőrápoló termékek. Ezen túlmenően azt is leellenőrizhetjük, hogy preferálja-e testünk az ételeket amiket fogyasztunk, a wellness-szolgáltatásokat és az életmódbeli lehetőségeket.


Hogyan jelentkezhetsz ZYTO* állapotfelmérésre hozzám? A DoTerra wellness tanácsadójaként foglalkozom ZYTO Balance 5.0 méréssel és termékajánlással, amennyiben szeretnél egy ilyen szkennelésen részt venni, kérlek írj egy e-mailt az n.katalinjudit@gmail.com címemre és megbeszéljük a részleteket. 


Zyto scan állapotfelmérés hivatalos elemző

*A ZYTO kézi bölcsőt az FDA engedélyezte a galvanikus bőrválasz mérésére. A ZYTO szoftver hatékonyságát nem vizsgálta az FDA. A ZYTO professzionális szoftvere általános wellness-információkat nyújt. A ZYTO technológiái nem használhatók semmilyen betegség vagy egészségügyi állapot diagnosztizálására, gyógyítására, kezelésére, enyhítésére vagy megelőzésére. Az egészségügyi állapotok diagnosztizálását és kezelését csak szakképzett egészségügyi szakemberek végezhetik. 


5 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page