top of page

Nagy Katalin Judit

az életmód tanácsadód

Üdvözöllek az Aromalabor oldalán!

 

Célom, hogy elvezesselek téged a természetes megoldások eszköztárához, és a testi, szellemi és lelki jólét állapotába kerülhess. Az oldalon megtudhatod, hogy miként segíthetek Neked, és milyen szolgáltatásokat kínálok.

 

Ha szeretnél többet megtudni az essszenciális olajokról, egészséges életmódról, és hogyan érheted el a céljaidat, tarts velem!

Az elmúlt években szerzett tudásomat, tapasztalataimat, osztom meg azokkal, akik az öngondoskodás útját választják és a kezükbe szeretnék venni a saját életük feletti irányítást.

 

Szeretnél velem egy kötetlen beszélgetést?

kata_03.jpg
ESSENTIAL OILS_Doterra.jpg

Küldetésem

Hiszem azt, hogy mindannyijunknak van egy küldetésünk, mely túlmutat rajtunk és aminek az útján életünk során járunk. Kiskorom óta szeretek a közösség aktív, támogató tagja lenni, s ezt szerencsére életem során többféle szakmában is gyakroroltam. Voltak persze kitérők is, de ezek csak még jobban megerősítettek abban, hogy ez az én utam.

Úgy érzem azzal tudok emelni másokat, ha megmutatom nekik, hogyan tudnak gondoskodni magukról és szeretteikről úgy, hogy természetes megoldásokat használnak eszközként - ezáltal pedig egy minőségibb, emberhez méltóbb, teljesebb és hosszabb életet élhetnek.
Folyamatosan olvasok és tanulok, hogy minél szélesebb spektrumban tudjak rendelkezésére állni a hozzám fordulóknak.

bottom of page